TRANSPORT pietris Bucuresti


transport-nisip-bucuresti_54Vanzare pietris incluzand si transport pietris, pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov

Transport pietris Bucuresti, serviciu oferit in Bucuresti, sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si ILFOV.

La cerere, oferim servicii de transport pietris si alte sorturi de agregate minerale in Bucuresti si zonele limitrofe.

Pietris bucuresti

Comercializam pietris, agregate minerale, oferind o gama completa de produse. Va putem oferi gama completa de sorturi minerale (nisip, pietris, margaritar, balast, refuz de ciur, piatra concasata, pamant vegetal de cea mai buna calitate, etc) precum si transportul in Bucuresti si zonele limitrofe si descarcarea acestora.

Vanzare, transport si distributie agregate de balastiera: nisip 0-4 mm, margaritar 4-8 mm, pietris 8-16 mm, pietris 16-31 mm, refuz de ciur, piatra < 31 mm, balast compactabil, balast amestec optimal cu granulatia maxima de 63 mm obtinut fie prin amestecarea sorturilor 0-4, 4-8, 8-16, 16-31, 31-63, fie direct din balast, ori piatra sparta (piatra concasata de rau sau piatra concasata de cariera), piatra ornamentala, pamant vegetal si pamant de umplutura.

Calitatea pietrisului si livrarea prompta in bucuresti si zonele limitrofe este punctul nostru forte, aceasta fiind asigurata numai de profesionisti in domeniu.

Va punem la dispozitie mijloacele noastre proprii de transport pentru transportul pietrisului si a altor agregate minerale in Municipiul Bucuresti, Judetul Ilfov, Judetul Giurgiu si Judetul Dambovita.

Asiguram cele mai bune preturi pentru serviciile prestate. Un serviciu rapid, va ajutam sa transportati nisip, pietris intr-un timp scurt cat si servicii de incarcare si descarcare a pietrisului si nisipului.

Etichete:, ,

Comments & Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *